Ontime


Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να φεύγουν

23 Apr, 2020 | Business

Πίσω από κάθε κρίση αλλά και κοινωνικό/ οικονομικό ταρακούνημα κρύβονται ευκαιρίες. Πολλές φορές το τι συμβαίνει γύρω μας ή στην κοινωνία δεν το καθορίζουμε εμείς, όμως είναι στην απόλυτη κρίση μας το πώς να διαχειριστούμε αυτό που αλλάζει.

Καραντίνα και ο κόσμος μένει σπίτι. Eκεί που η δικαιολογία “δεν έχω χρόνο” είχε κάποτε κάποια βαρύτητα, πλέον δεν τολμάς να την ξεστομίσεις. Δράσαμε άμεσα με όλους μας τους συνεργάτες, για το πώς μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει τον χρόνο του στο σπίτι και πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο και την δυναμική των Social Media για τη διατήρηση της ρευστότητας. Ήταν φυσικό επακόλουθο και αναμενόμενο να δούμε αύξηση στις διαδικτυακές πωλήσεις, μιας και ο κόσμος αναγκαστικά παρέμεινε κλεισμένος στο σπίτι. Παρόλα αυτά οι ανάγκες του δεν άλλαξαν.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ + ΛΥΣΗ = ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Με βάση την πιο πάνω εξίσωση, ενεργοποιήσαμε την νέα στρατηγική επικοινωνίας για όλους μας τους συνεργάτες, τον κάθε ένα με το δικό του τρόπο. To Alumcare, project της ONTIME Media, είναι καθαριστικό αλουμινίου με φανταστικά αποτελέσματα. Με  το σλόγκαν «Μένουμε σπίτι, ανανεώνουμε το σπίτι» ξεκινήσαμε δυναμικά την νέα μας διαφημιστική προώθηση με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τόσο σε θέμα διαδραστικότητας με το κοινό, όσο και στο κομμάτι των πωλήσεων.

Με διαφημιστικό προϋπολογισμό €750 (από την πρώτη μέρα του lock down μέχρι σήμερα), τοποθετήσαμε την καμπάνια μας μπροστά στα μάτια του κοινού που πιθανόν να τον ενδιέφερε και πετύχαμε τα εξής αποτελέσματα:

  • 465,000+ προβολές
  • 95,000 διαφορετικά άτομα
  • Συχνότητα προβολής 7.5 φορές ανά άτομο
  • 668 παραγγελίες

Τα νούμερα πιο πάνω δεν ήταν το μόνο ευτύχημα της καμπάνιας, αλλά και τα δεκάδες μηνύματα και φωτογραφίες που μας στάλθηκαν από πελάτες του προϊόντος που αξιοποίησαν παραγωγικά τον χρόνο τους στο σπίτι και πραγματικά ανανεώσαν την εμφάνιση του.

Και κλείνω με αυτό “Opportunities don’t just happen, you create them”, έτσι βρείτε τον δικό σας τρόπο και δημιουργήστε τις δικές σας ευκαιρίες.

Aν θέλεις να μάθεις περισσότερα, για την στρατηγική που ακολουθήσαμε για να μετατρέψουμε τα νούμερα πιο πάνω σε πραγματικές πωλήσεις στείλε e-mail στο [email protected] και κλείσε 30 λεπτά one-on-one, video call μαζί μας, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Related Articles

Μάρκετινγκ το 2022: Μια ματιά στις τάσεις που διαμόρφωσαν τη βιομηχανία την χρονιά που μας πέρασε

Μάρκετινγκ το 2022: Μια ματιά στις τάσεις που διαμόρφωσαν τη βιομηχανία την χρονιά που μας πέρασε

Από το personalization στην κυριαρχία των Video και όχι μόνο το μέλλον του Marketing αναμένεται λαμπρό. Πιο κάτω αναλύουμε κάποιες από τις τάσεις που κυριάρχησαν το 2022 και θα συνεχίσουν να εξελίσσονται με την νέα χρονιά. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να εξελίσσεται και η...

Η Black Friday όπως θα πρέπει να την γνωρίζεις

Η Black Friday όπως θα πρέπει να την γνωρίζεις

Καταρχάς αν ψάξεις στο ημερολόγιο την λέξη “Αμερικανιά” κατά πάσα πιθανότητα θα βρεις εκεί και τις λέξεις Black Friday, μιας και η συγκεκριμένη εμπορική γιορτή με Αμερικάνικη προέλευση, σηματοδοτεί την έναρξη της χειμερινής εμπορικής περιόδου. Αυτή λοιπόν η...

Ventus Performance Wear | Χειμερινή Συλλογή 2021/22

Ventus Performance Wear | Χειμερινή Συλλογή 2021/22

H Ventus Performance Wear είναι το νέο brand που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα action and performance sports και στο παρόν στάδιο, με το άθλημα της ποδηλασίας δρόμου (road cycling). Η πρώτη καλοκαιρινή συλλογή του brand ξεκίνησε το ταξίδι της στα μέσα του καλοκαιριού...

Pin It on Pinterest

Share This