Ontime


Ventus Performance Wear | Χειμερινή Συλλογή 2021/22

23 Dec, 2021 | Advertising, Business, Marketing

H Ventus Performance Wear είναι το νέο brand που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα action and performance sports και στο παρόν στάδιο, με το άθλημα της ποδηλασίας δρόμου (road cycling). Η πρώτη καλοκαιρινή συλλογή του brand ξεκίνησε το ταξίδι της στα μέσα του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου, με ένα εντελώς μινιμαλιστικό approach.

Το όνομα Ventus είναι λατινικής προέλευσης και σημαίνει «Άνεμος». Αν είσαι ποδηλάτης ή έχεις κάποια εμπειρία από rides, τότε γνωρίζεις πως ο άνεμος κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, αν τον έχεις σύμμαχο θα σου είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα ή αντιθέτως θα γίνει ο χειρότερος σου εφιάλτης. Το μονόγραμμα V, είναι εμπνευσμένο από το σημάδι χειρός που υποδηλώνει νίκη “V for Victory”, με σηκωμένο τον δείκτη και το μεσαίο δάκτυλο σε σχηματισμό V και την παλάμη να βλέπει προς τα έξω.

Ventus Dec 2021 - Photo 1

Πρόσφατα έχει δημοσιευθεί η νέα χειμερινή συλλογή 2021-22 η οποία είναι εμπνευσμένη από τα βιώματα στην καθημερινότητα του κάθε ποδηλάτη, και αυτό φαίνεται από τα αφηρημένα γεωμετρικά σχήματα και patterns στα ειδικά long sleeve jerseys της συλλογής.

Όλα τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα με την κάθε λεπτομέρεια δίνοντας μοναδική έμφαση στο στυλ, και η λεπτομερής επιλογή των καινοτόμων υλικών βασίζεται στις βασικές και πολύ σημαντικές ανάγκες όπως και στις αυστηρές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδηλάτη, που δεν είναι άλλες από την υψηλή άνεση, την κομψή ευελιξία, την σωματική προσαρμογή, τη σταθερότητα στην θερμοκρασία του σώματος και στο performance, αφού βασικός αντίπαλος του ποδηλάτη είναι ο άνεμος. Η Ventus Performance Wear προσφέρει μια εκτεταμένη σειρά καλοκαιρινών και χειμερινών outfits και αξεσουάρ που δοκιμάζουν τα όρια της καινοτομίας.

Ventus Dec 2021 - Photo 2

Η στενή γραμμή των ποδηλατικών outfits, τόσο της καλοκαιρινής όσο και της χειμερινής collection, συνδέουν το brandμε άτομα που αναζητούν το performance, καθώς προσφέρει εξαιρετική σωματική προσαρμογή και δημιουργεί ένα συνολικό και ολοκληρωμένο outfit που γίνεται σύμμαχος του ποδηλάτη ενάντια στην αεροδυναμική αντίσταση στις ψηλές ταχύτητες και στην άνεση καθ’ όλη την διάρκεια της ποδηλασίας.

Εύκολα μπορεί να προσέξει κάποιος πως η επικοινωνία του brand δεν περιτριγυρίζεται αποκλειστικά γύρω από το προϊόν, αλλά με εναλλακτικές ενέργειες, όπως podcasts, vlogs, video productions, αρθρογραφία κ.α., έχει ως στόχο το κτίσιμο μίας κοινότητας που θα μπορεί να “στεγάσει” όλους τους ποδηλάτες και αθλητές γενικότερα και να τους δώσει το μήνυμα ότι όλα είναι εφικτά, αρκεί να το έχουν ανάγκη και να το επιδιώξουν.

Η κοινότητα της Ventus Performance Wear αποτελείται σήμερα από παθιασμένους, ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, που είναι συνεπείς και αφοσιωμένοι σε έναν υγιεινό και αθλητικό τρόπο ζωής. Πιστεύουν στον εαυτό τους και δεν τα παρατάνε ποτέ.

Στόχος του brand είναι η εξέλιξη και ανάπτυξη σε άλλα αθλήματα όπως το τρέξιμο, το τρίαθλον, τις πολεμικές τέχνες και σύντομα με συλλογή Lifestyle. Μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα του brand διαδικτυακά στο www.ventuswear.com με δωρεάν αποστολή Παγκύπρια και δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε τις συλλογές του brand σε κάποιο κατάστημα εντός και εκτός πρωτεύουσας.

Από την αφετηρία της ιστορίας της, η έμπνευση και το όραμα της Ventus Performance Wear είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας προς την άθληση και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Να σεβόμαστε το σώμα μας και να το προστατεύουμε. Ride strong, ride safe!

Related Articles

Pin It on Pinterest

Share This